Webstránka SZJ - ZMENY v apríli

02.04.2024 Gabriela Dolanová

Mili jachtári a jachtárky,
od začiatku apríla bude prebiehať výmena hlavnej webstránky SZJ - na www.sailing.sk bude k dispozícii nová verzia webu, ktorú budeme dopĺňať priebežne.

V novom formáte budú fungovať predovšetkým aktulity a jednotlivé ALT, kluby, tréninogvé centrá a športoví odborníci budú môcť doplniť a oživiť svoje “podstránky” - naplniť ich aktuálnym obsahom.

SZJ pracuje aj na novej databáze, čo ovplyvňuje fungovanie a vizuál webu. Kým bude nová funkčná databáza, budú časti webstránky fungovať tak, že bude na nich len “prelink” na časti pôvodnej stránky (v modrej farbe). Ide nám o to, aby boli informácie na stránke prehľadné, aktuálne, správne a zároveň umožňovali členom SZJ zdieľať a získavať potrebné informácie. Tím, ktorý vytvára stránku potrebuje vašu spätnú väzbu a obsah, ktorý chcete mať na stránke.

V priebehu apríla prebehne migrácia dát medzi stránkami a ich uložiskami a vtedy bude pôvodná (modrá) webstránka SZJ len na čítanie, nebude možné týždeň nahrávať dokumenty a iné súbory. Následne vás budeme informovať o ďalších krokoch na stránke a emailom na kluby a “redaktorov” častí stránky.