Pozvánka na školenie TRÉNEROV s World Sailing - TCCL2

11.04.2023 Barbora Bachratá

SZJ organizuje školenie trénerov vrámci projektu (DNSS) s World Sailing. Je to pre všetkých aktuálne aktívnych trénerov od tr.1 a vyššie. Vítaní sú aj tréneri, ktorí sú v procese školenia na trénera 1.triedy a plánujú aktívne trénerovať jachtárov - pripravovať ich na preteky a koučovať na pretekoch.

V termíne 3.-8.mája 2023 (hotel Samaria - Šamorín a na Dunaji)-VDG, začiatok - v stredu ráno v hoteli.
Školenie zastrešuje Rob Holden a spolu s našim trénerom Michalom Andelom budú pracovať s prihlásenými trénermi a trénerkami tak, aby získali čo najviac praktických zručností a tipov do ich práce trénera/kouča výkonostných jachtárov.
Prvé dni školenia budú obsahovať gro metodiky a teórie a časť školenia bude realizovaná spoku pre trénerov aj rozhodcov, aby sa im pred rpetekmi a počas nich ľahšie spolupracovalo. Následne bude gro dní prakticky na vode, práca s pretekármi pred pretekmi, počas pretekov (ako ukážka bude práca s 29er, ILCA a OPT pretekármi - nácviky, brífing počas pretekov cez víkend) a ako bonus v závere bude prebiehať tréning pre dvojposádkové lode (tentokrát 29er, kde budú ukážky a práca špecificky cez jednu lodnú triedu a ich koučovanie na preteky.

Prihláste sa na školenie do 20.apríla 2023:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSduFnwSDPJ_ezv0B1c4kqjTCmz1f9lk2gtW7fAFIeLH049oQA/viewform

Pre viac informácií sa ozvite emailom na: bachrata@sailing.sk.